20 októbra, 2024

Zdravá výživa

Mrkva je skutočným zázrakom medzi zeleninou. Napriek tomu, mnohí z nás si neuvedomujú jej skutočnú silu. Poďme sa teda spoločne ponoriť do fascinujúceho sveta mrkvy a odhaliť jej skryté benefity pre naše zdravie.

Prečítajte si viac

16 septembra, 2024

Cvičenie - pohyb

Atletika je kľúčom k zdravému vývoju vašich detí! Mnohí rodičia podceňujú dôležitosť atletiky pre deti v ranom veku. Myslia si, že deti by sa mali „len hrať“. Pravda je však taká, že práve v období od 3 do 10 rokov sa formujú základy pre celý ďalší život.

Prečítajte si viac

11 mája, 2022

Chudnutie

Priznajme si to, chudnutie je ťažké. Ale vieš, čo je ešte ťažšie? Neustále sa cítiť zle v svojom tele. Ja som prešiel týmto procesom a viem, aké to je. Ak si pripravený na skutočnú zmenu, čítaj ďalej a zistíme spolu, ako na to.

Prečítajte si viac

27 mája, 2021

Zdravá výživa

Nedokážem si predstaviť leto bez toho, aby som jedla melón červený. Teším sa naň celý rok, na jeho úžasnú chuť a na to, ako mi v horúcom letnom dni vynikajúco zaženie smäd.  Melón je zelenina?Názov melón pochádza z gréčtiny a znamená „veľké jablko“. Aj napriek tomu, že melón považujeme za ovocie a tak s ním aj

Prečítajte si viac

4 mája, 2021

Fitness recepty

Ak milujete ľahké, no zároveň lahodné krémy a kávu s kvapkou alkoholu, zdravé tiramisu plné bielkovín je dezert, ktorý musíte vyskúšať. Slovenský preklad tohto tradičného talianskeho dezertu „vezmi si ma“  vystihuje presne to, čo po jeho jednoduchej príprave určite urobíte. Naplnením tiramisu do pohára máte hneď pripravené porcie. Ingrediencie 4 vajíčka160 g špaldových piškót (môžeme

Prečítajte si viac